DATO: 26.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:38

2 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Idag så har jeg vært å gått tur ute på et sted jeg ikke helt husker hva het, sammen med mamma, Hans petter og mormor. Jeg sklei på søla før vi egentlig hadde begynt å gå selve turen, så første runde bare gikk jeg foran og klagde. Men jeg kom til "fornuft" til slutt. Jeg tok mange veldig fine bilder derfra, som jeg hadde tenkt til å vise til dere. 

 

 

 

 

Hva synes du om bildene?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

 
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 23:24

2 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Da har jeg videobloggen med tingene jeg kjøpte i Sverige idag klar.

 

 

 

 

 

 

 

Har du noen av disse tingene du også??

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:44

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Idag så har jeg vært i Sverige. Og jeg har jo handlet litt også da, men det kommer på en videoblogg etterpå. Jeg har egentlig tatt veldig mange bilder, men det var noe med minnebrikken sånn at ikke alt lagret seg eller noe. Men jeg skal hvertfall også spille inn en rom video i kveld, så det blir jo bra:) Her er noen av de bildene som hadde lagret seg på minenkortet. 

Også tok vi å spiste litt på max

Her er en liten sneakpike på tingene jeg kjøpte

Og her er litt bilde fra da vi var på ferja 

 

 

 

 

Hva synes du om bildene???

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

 

 
DATO: 21.feb.2012 / KLOKKESLETT: 14:51

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Da kommer jeg endelig med en ny videoblogg. Nå er det kjempe lenge siden jeg hadde en sist! Håper du liker den:

 

 

 

 

 

Hva syns?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

       
DATO: 20.feb.2012 / KLOKKESLETT: 12:47

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg bare vært hjemme og slappet av, ikke noe spesielt har skjedd eller skal skje. Jeg har tenkt til å rydde rommet mitt idag, fordi det det ser helt bomba ut! Også skal jeg bake cupcakes. Også håper jeg at jeg kommer til å klare å spille inn en videoblogg til dere også da. Men ja... Det er det som skal skje idag for meg, men som jeg sa ikke noe spesielt. 

 

 

Har dere et tips til hva jeg kan videoblogge om?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:25

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå ligger jeg i mamma sin seng og slapper av (uten at hun vet det). Siden jeg ikke har blogget på lenge, så tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om helgen min. Vel, igår så var i bursdag til Ellen. Og det var kjempe korselig. Og idag så har jeg vært i svømmehallen å badet litt (haha). Og nå sitter jeg jo som sagt i mamma sin seng, og ser på film. Og jeg ser filmen på canaldigital.no, der kan du jo leie filmer. Og idag så er det jo Fastelavens, og derfor baker vi fastelavensboller. Men nå har jeg tenkt til å få se filmen nå, såååå hade.

  

 

 

 

Hva har dere gjort denne helgen?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 16.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:04

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg tenkt til å legge meg om ca.1 time. Blir ganske godt å sove.... Men idag så har den søte pusekatten min ligget på rommet mitt i hele dag og sovet, og det gjør han fremdeles. Men på den lille timen så skal jeg prøve å rekke å rydde og vaske rommet. Bare siden det er vinterferien starter i  morgen, og at jeg ikke gidder å bruke ferien min på det så. Men da får jeg bare starte på rommet, hade:)

 

 

 

 

Hva har du gjort idag?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 13.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:37

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Idag så har jeg bare vært på skolen, og spist middag. Jeg har egentlig ikke rukket så mye.  jeg har fått nye vintersko idag. De er utrolig deilige å gå i! Jeg har tenkt å lage et innlegg til i kveld, hvis jeg rekker å rydde rommet og gjøre lekser. Men jaja...Hade:)

  

 

 

 

Hva synes du om vinterskoene?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 10.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:11

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Når er Lena hos meg, og hun skal ligge over. Det blir sikkert kjempe gøy det!

 

 

 

Hva skal du i helgen?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 09.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:01

3 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Jeg har ikke blogget de siste dagene, fordi jeg egentlig bare ikke har hatt blogglyst. Men idag så var jeg, mamma og Maria på Gina Tricot, bare fordi hun ville ha et par av de nye buksene som er kommet ut. Men jeg fikk jo noen klær jeg og da (forresten så var det mamma som betalte for klærene). Jeg hadde tenkt til å vise dere de, så bare bla nedover:)

Genser - 199kr.Genser - 99kr.

Skjerf - 99kr. / (Kule) Sokker - 39kr.
 

 

 

 

Hva synes du om klærnene?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

 

DATO: 04.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:13

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg vært sinnsykt dårlig på blogge de siste dagene! Men jeg har bare ikke hatt lyst til å blogge, rett og slett. Men idag så dro jeg og bowlet sammen med Hannah. Men så klart var jeg så dum og glemte batteriet til kameraet hjemme, så jeg ikke fikk ta noen bilder der. Men etter det så har jeg bare hvert hjemme og slappet av, spilt på "papa's freezeria". Og sett på Frustrerte Fruer. Om en time så skal jg se på "Gullfisken 2011", for første gang live. Det kommer sikkert en videoblogg i morgen. Skal faktik prøve å spille inn vodeoblogg hver helg, fordi da har jeg litt god tid på dagen. Hade. 

 

 

 

Hva har du gjort idag?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 01.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:51

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg tenkt til å skrive et innlegg om Hiphop. Det var egentlig mest på grunn av at jeg har vært på Hiphop idag, men det passer jo egentlig litt bra da. Da kan jeg starte. Jeg går på Hiphop Nivå 1 på Onsdager, fra kl. 18:30- 19:15. Dette året har jeg gått på Hiphop bare to ganger dette året. Jeg prøvde meg først på Nivå 2, men det var ikke så gøy der fordi det var ingen jeg kjente som  var der. Så jeg byttet kurs, til Nivå 1. Og der var det faktisk my bedre. Danelæreren min heter Lene eller Line, det husker jeg ikke helt nå i farta. Hun er veldig hyggelig, og flink til å danse. Og det er jo sånne danselærere jeg vil ha, fordi da blir det mye gøyere når jeg er der. Jeg går forresten på Ragnesdanseskole, og jeg syens det er ganske greit der og. Jeg har kun gått på Hiphop en gang før, og det var i fjor. Ja, det er vel all informasjonen jeg kan huske og i. jeg kan legge ut et bilde av logoen til ragnesdanseskole, men jeg har desverre ikke noen andre bilder.

 

 

 

 

Liker du å danse Hiphop, eller noe annet?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 01.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:38

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Beklager for at jeg ikke har blogget noe idag, men det har vært sånn nå skal jeg blogge men nå skal jeg blogge men nå skal jeg blogge. Men det har bare aldri blitt noe av. men jeg lagde muffins i stad, og jeg synes de var kjempe gode. Jeg tok litt bilder underveis, som jeg har tenkt å dele med dere.

 

Her er da oppskriften. 

Og her er alle formene jeg skulle fylle.

Her er da alle tingene jeg brukte (unnatta stekekluter).

Her hadde jeg vipset sammen eggene (helt random bilde egentlig).

Sånn ser nå røra ut når jeg ikke hadde begynt å røre i den.

Her er muffinsene lagt i formene, rett før de skal bli stekt.

Og her er sluttresultatet, det ser mye bedre ut i virkeligheten da. 

 

 

Likte du bildene?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

Design av

hits