DATO: 20.feb.2012 / KLOKKESLETT: 12:47

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg bare vært hjemme og slappet av, ikke noe spesielt har skjedd eller skal skje. Jeg har tenkt til å rydde rommet mitt idag, fordi det det ser helt bomba ut! Også skal jeg bake cupcakes. Også håper jeg at jeg kommer til å klare å spille inn en videoblogg til dere også da. Men ja... Det er det som skal skje idag for meg, men som jeg sa ikke noe spesielt. 

 

 

Har dere et tips til hva jeg kan videoblogge om?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

DATO: 16.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:04

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg tenkt til å legge meg om ca.1 time. Blir ganske godt å sove.... Men idag så har den søte pusekatten min ligget på rommet mitt i hele dag og sovet, og det gjør han fremdeles. Men på den lille timen så skal jeg prøve å rekke å rydde og vaske rommet. Bare siden det er vinterferien starter i  morgen, og at jeg ikke gidder å bruke ferien min på det så. Men da får jeg bare starte på rommet, hade:)

 

 

 

 

Hva har du gjort idag?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 31.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:32

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Det har egentlig vært en helt vanlig dag for meg idag. Ingenting spesielt har skjedd (bortsett fra at jeg ble kjørt over i akebakken, men det gikk bra). Jeg har gjort lekser og sett litt på TV. Nå sitter jeg på rommet mitt, og ripper cder over på pcen min. Skal snart spise middag. Komme 1-2 innlegg senere i kveld, så bare følg med. 

  

 

 

Har du også hatt en helt vanlig dag?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:02

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Da har jeg tenkt til å legge meg nå. Villle bare blogge om det siden jeg har vært så dårlig til å blogge idag.

  

 

 

Hva tror du du kommer til å drømme om i natt?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 07:42

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg nettopp vært i dusjen. Og jeg er klar til å gå på skolen. Jeg har ingen bilder jeg kan legge ut akkurat nå, fordi kamera er tomt for batteri. Men her kommer et kjempe fint bilde, som fant på weheartit.com

 Beklager at bilde ble så lite, men jeg fikk det ikke større;(

 

 

 

 

Har du Weheartit-konto?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 21.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:11

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg vært kjempe dårlig på å blogge!!! Og jeg lovte dere jo en video, men den var visst for lang sånn at youtube ikke kunne godkjenne den. Men, jeg har jo sett videoer på youtube som er myyyyyye lenger enn den videoen jeg skulle legge ut da. Men jeg bekalger kjempe mye for at den ikke kom ut! Men nå holder jeg faktisk på å redigere en annen video (tenk det eller ei?). Den kommer enten ut i kveld, eller imorgen. Her sitter jeg jo så klart å nynner på en sang, og den sangen er jo "Ring Meg - Gabrielle". Og jeg fikk julia i posten for noen dager siden, så det sitter jeg vel nå her og leser det samtidig. Men her er noen bilder av meg akkurat nå:

 

 

 

 

Leser du julia?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 19.jan.2012 / KLOKKESLETT: 11:22

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå er jeg hjemme, og er syk. Jeg var egeltlig syk også på mandag og tirsdag, men da ble jeg bedre så jeg ville ikke blogge om det. Men begge kameraene mine er tomme for batteri, sp jeg kan ikke ta bilder akkurat nå. Men her kommer et gammel bilde:

  

Er du syk idag?

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 13.jan.2012 / KLOKKESLETT: 07:35

0 kommentar(er)

Hei! Nå er det vel Fredag den 13. Og som alle vet så betyr det ulykkedag! Men det er sikkert ikke alle som tror på det da, men alle tenker jo ikke likt. Beklager at jeg ikke blogget noe igår, unntatt outfit. Men jeg skulle gjøre noe, som jeg gjerne vil holde privat! Men idag skal jeg love å blogge ca. 4 innlegg. Men siden jeg ikke klarer å få kopiere webcam-bilde mitt, så får dere bare få et bilde av megfor noen dager siden:

 

Veldig uklart, men det var meningen! 

Tror du at Fredag den 13 er en ulykkesdag?

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 
DATO: 10.jan.2012 / KLOKKESLETT: 14:17

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå kom jeg hjem fra skolen for ca. 20 minutter siden. Og alle leksene for hele uka gjorde jeg jo igår, så da er jeg fri til å gjøre hva jeg vil. Har kanskje tenkt til å blogge litt ekstra idag, men det jo bare se på! Men jeg kommer til å blogge mere idag. Jeg har allerede to innlegg hvor jeg vet hva jeg skal skrive, så det er jo bra! Her er den "Rett i koppen" som jeg anbefaler til alle dere der ute: 

Har du smakt denne "Rett i koppen" før?

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 09.jan.2012 / KLOKKESLETT: 20:54

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå vet jeg at jeg har vært utrolig dårlig til å blogge!!! Men jeg har jo da drevet på med ting som er litt viktigere. Ja det stemmer, jeg tar ikke bloggen foran alt annet. Den får da bare vente, men nå har jeg litt tid til å blogge! Jeg må jo egentlig også lese til en annen prøve som jeg har imorgen, men et innlegg tar jo bare et par minutter. Det har snødd i hele dag! Og det er bare helt nydelig! For det har jeg venter lissom for lenge på. Jeg gikk sammen hjem med søstra mi og en annen venn (hun har ikke blogg). Og når mamma kom hjem så begynte jeg å leke i snøen ute på tarassen (og bare så du vet det, så ventet jeg ikke med å gå ut til mamma kom hjem fra jobb!). Jeg viser dere noen bilder nede under innlegget. Og kanskje jeg legger til en vinter-sang, siden det begynte å snø idag!

Dette var egentlig bare et random bilde:Og dette er også bare et random bilde av jordet, men s jeg gikk hjem fra skolen:Og her er meg:

Og her er søstra mi:

Og dette er ute hos oss:Her er jeg, som leker lykkelig ute i snøen:) Hihi..:Dette var da alle bildene, håper du likte dem!

Kylie: Let It Snow

 

 

 

Når kom snøen hos dere?

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 


DATO: 09.jan.2012 / KLOKKESLETT: 08:01

0 kommentar(er)

Hei. Jeg skal bare fortelle dere at siden jeg bare går i 5.klasse, så kan jeg ikke blogge i skoletiden. Det er jo egentlig ganske teit, men jeg kan ikke få gjøre noe med det! Så det betyr at enten kan jeg blogge på morningen, hvis jeg har tid (som jeg egentlig ikke har akkurat nå). Eller så må jeg blogge etter jeg har gjort leksene. Men de gjør jeg ganske kjapt, så det er heller ikke et problem. Så ja, her er hvertfall en sang fordi jeg ikke har tatt noe bilder idag!:

Gym Class Heroes: Stereo Hearts (feat. Adam Levine)


Dere får outfit senere idag!

Har dere dårlig tid på morgningen?

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 07.jan.2012 / KLOKKESLETT: 13:06

0 kommentar(er)

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av

hits