DATO: 03.mar.2012 / KLOKKESLETT: 22:12

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Idag så har jeg bare slappet av, og laget oreokake. Den ble veldig god! Og det var faktisk det eneste det var å dele med dere, så hade:-)

 

 

 

 

 

 

 

Liker du oreokake?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

 
DATO: 02.mar.2012 / KLOKKESLETT: 21:12

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg ikke blogget på en stund, men nå er jeg tilbake igjen. Denne uke har følt som den har vart kjempe lenge. Men det er siden det er første uken etter vinterferien. Jeg skal hvertfall gjøre litt forskjellig denne helgen, men det før dere vite senere. Vel... Jeg ønsker bare alle en flott helg, og mange av dere har sikkert fint vær hos dere også (og da blir det jo ekstra bra!!). Men hade:-) 

 

 

 

 

Hva skal du gjøre i helgen?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

 

 
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:25

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå ligger jeg i mamma sin seng og slapper av (uten at hun vet det). Siden jeg ikke har blogget på lenge, så tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om helgen min. Vel, igår så var i bursdag til Ellen. Og det var kjempe korselig. Og idag så har jeg vært i svømmehallen å badet litt (haha). Og nå sitter jeg jo som sagt i mamma sin seng, og ser på film. Og jeg ser filmen på canaldigital.no, der kan du jo leie filmer. Og idag så er det jo Fastelavens, og derfor baker vi fastelavensboller. Men nå har jeg tenkt til å få se filmen nå, såååå hade.

  

 

 

 

Hva har dere gjort denne helgen?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 10.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:11

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Når er Lena hos meg, og hun skal ligge over. Det blir sikkert kjempe gøy det!

 

 

 

Hva skal du i helgen?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 04.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:13

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg vært sinnsykt dårlig på blogge de siste dagene! Men jeg har bare ikke hatt lyst til å blogge, rett og slett. Men idag så dro jeg og bowlet sammen med Hannah. Men så klart var jeg så dum og glemte batteriet til kameraet hjemme, så jeg ikke fikk ta noen bilder der. Men etter det så har jeg bare hvert hjemme og slappet av, spilt på "papa's freezeria". Og sett på Frustrerte Fruer. Om en time så skal jg se på "Gullfisken 2011", for første gang live. Det kommer sikkert en videoblogg i morgen. Skal faktik prøve å spille inn vodeoblogg hver helg, fordi da har jeg litt god tid på dagen. Hade. 

 

 

 

Hva har du gjort idag?

 

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 
DATO: 29.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:44

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå sitter jeg her å ser på film sammen med Hannah, også spiser vi godteri.

 Vi har spist litt av den da;) 

 

 

Har du sett "Eventyr i New York"?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 29.jan.2012 / KLOKKESLETT: 14:13

1 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg og Hannah vært på ski. Det var kjempe koselig (og veldig morsomt alt vi gjorde). Og her er en noen bilder:

Her er Hannah:Og her er meg:

Hadde egentlig tenkt til å lage en liten videoblogg. Men jeg er egentlig ikke helt sikker lenger, fordi jeg har hatt så mange videoblogger i det siste.

 

 

 

Hva synes du om bildene?

 

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 28.jan.2012 / KLOKKESLETT: 08:06

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå har jeg da stått opp. Og jeg er ganske sliten, siden jeg lå meg elleve-halv tolv tiden. Og igår kveld så ryddet jeg rommet mitt i ca.2 timer. Og gjett om jeg ble sliten da? Men etterpå så skal på byen, så da blir det noen innkjøp å vise dere;) Men er jo så klart ikke sikker på hvor mye jeg egentlig skal kjøpe da. Men her er noen bilder fra mitt morgengale meg:

 

 

 

 

Våknet du også tidlig idag?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 DATO: 27.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:17

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! For ca. et par timer siden, så kom jeg hjem fra skolen. Og nå sitter jeg jo her om blogger da. Men så fant jeg en kex, som jeg sitter å spiser på:) Endelig så er det helg! Har gleder meg. Og her er da et par bilder:

  

 

 

Synes du det er deilg med helg?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 11:39

6 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå så skal jeg, søstra mi, venninen hennes og venninen min ut å ake på ?????. Jeg kan ikke skrive noe mer enn det, for jeg må nå gjøre meg klar! her er et snø bilde, for noen uker siden:

  

 

Skal du noe sted idag?

 

 

 

x0x0freakgirl

 

 

 

 

 

DATO: 08.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:22

0 kommentar(er)

Hei, alle sammen! Nå sitter jeg og søstra mi og ser på Narnia og Legenden om Prins Caspian, på Tv Norge. Men den er ferdig om 15min da, men samma det! Snart så starter det en annen serie som jeg liker etter denne, jeg husker ikke helt hva den heter (det er llitt rart siden jeg bare elsker den!). Men her er noen bilder:

 

Og dette er da søstra mi, men hun linket jeg lenger oppe!
Så dere på Narnia?

 

 

x0x0freakgirl

 

Design av

hits